Disc telefonic ULTRA Tachyon 5G – Kit 2 buc

Prețul inițial a fost: 533.08 lei.Prețul curent este: 490.47 lei.

CEM de origine umană, semnalele 3G și 4G reprezintă doar o mică parte din lumea 5G.

Discul pentru telefon 5G ULTRA oferă o protecție puternică și sigură în lumea 5G. Câmpul tahionic eficient creat de discul de telefon 5G ULTRA Tahionizat anulează perturbatorii tehnologiilor de câmp 5G, ajutând utilizatorul să se îndrepte spre niveluri superioare de echilibru.

Încă de la început, diferențele dintre tehnologiile 5G și pericolele pe care acestea le reprezintă pentru sănătatea noastră s-au aflat în centrul unei controverse globale. Există peste 10.000 de articole de cercetare care implică sistemele wireless în probleme de sănătate acute și cronice.

Am intrat într-o nouă eră tehnologică, în care este acceptabil, fără alegere, să scufundăm umanitatea în lumea 5G fără scăpare. Telefoanele mobile 5G funcționează toate în apropierea celor mai înalte frecvențe ale spectrului de unde radio.

5G care emană de la dispozitivele portabile perturbă câmpurile energetice subtile de organizare (explicații SOEF) ale corpului și poate provoca dezechilibre semnificative și boli. Pentru a prospera în lumea 5G, trebuie să ne ridicăm sistemul energetic pentru a deveni un supraconductor.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.