Green Matrix Tahionizat – Super Performanță

313.57 lei617.20 lei

Green Matrix tahionizat este considerată, alături de toate celelalte utilizări ale acesteia, o parte esențială a practicilor de sănătate preventivă 5G.

Green Matrix tahionizat este:

  • certificat organic,
  • non OMG,
  • neiradiat,
  • fără pesticide
  • certificat kosher!

Green Matrix tahionizat este un amestec unic de ingrediente care sprijină performanța maximă a corpului, minții și spiritului. Ajută la stabilirea și menținerea unui supraconductor energetic. Esențial pentru a prospera într-o lume 5G. Conținând atât alge verzi-albastre cât și spirulină, aceasta este o formulă incluzivă pentru întreaga ființă. Are un efect pozitiv asupra minții-creierului-sistemului nervos în general și, în mod specific, îmbunătățind funcția hipotalamusului, a hipofizei și a pinealei. Clorofila din spirulină ajută, de asemenea, la „detoxifiere”, ajutând la eliminarea contaminanților cum ar fi metalele grele și alte toxine din sânge. Această combinație de superalimente îmbunătățește sistemul imunitar și este ușor de asimilat și digerat. Are un conținut substanțial de B12.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.