Microdisc telefonic LARGE 35mm

202.01 lei

Microdisc telefonic LARGE 35mm: Micro-Discul Tahionic este o soluție puternică concepută pentru a transforma modelele de unde perturbatoare ale CEM-urilor dăunătoare într-un câmp coerent, pozitiv și care îmbunătățește viața, oferind protecție pentru dumneavoastră și pentru cei dragi.

Un număr tot mai mare de cercetări indică faptul că expunerea pe termen lung la CEM-uri dăunătoare, emise de dispozitivele electronice, poate duce la probleme de sănătate și boli grave. Câmpurile electromagnetice periculoase generate de aceste dispozitive pot perturba câmpurile energetice subtile de organizare a organismului (SOEF), ducând la dezechilibre semnificative.

Micro Discurile tahionice pentru telefon sunt proiectate special pentru a converti aceste modele de unde EMF dăunătoare într-un câmp armonios, pozitiv și care îmbunătățește viața, oferind protecție utilizatorilor.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.