Apa tahionizată vs Evian

Apa tahionizată vs Evian

Potențialul bioenergetic al Apei Evian vs. Apa Tahionizată

Cercetare PSI

Următorul raport a fost redactat de Michael Coyle și Christine Baillie și a fost realizat în 1992 cu ajutorul unui analizor de spectru de biocâmp SE-5.

Rezumat al raportului:

Testele au fost efectuate pentru a determina atât efectele energetice pozitive, cât și cele negative afișate de două produse. 

Apa Evian, un produs bine cunoscut, a fost testată pentru a oferi un martor prin care să se facă o comparatie cu celălalt produs care a fost testat. 

Celălalt produs a fost apa tahionizată TW-4 (distribuită de Advanced Tachyon Technologies).

S-a constatat că ambele produse sunt ape de calitate excelentă, cu potențial bioenergetic ridicat, toate efectele negative încadrându-se în parametrii acceptați. 

Rezultatele testelor:

Potențialul bioenergetic al Apei Evian vs Apa Tahionizată - rezultatul testelor

Explicarea termenilor și a scalelor de masurare

Măsurătorile bioenergetice (sau Biofield) reprezintă semnale de rezonanță, care există în câmpurile subatomice subtile de energie. Aceste câmpuri energetice structurează formarea materiei.

Amplitudinea semnalului 

indică intensitatea semnalului generat de proba testată.

Categoria Potențial bioenergetic ar trebui să fie peste 85% pentru a fi acceptabilă. Toate celelalte ar trebui să se situeze sub 10% pentru a fi considerate acceptabile.

PSI Research este un laborator de testare independent. 

Unul dintre eforturile principale ale PSI Research este de a utiliza tehnologia și metodologia de analiză a energiei subtile în domeniul evaluării produselor și tehnologiilor care pot prezenta un potențial bioenergetic ridicat, pentru ca acestea să fie puse la dispoziția publicului larg în scopul îmbunătățirii și progresului umanității.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.