DAVID WAGNER, CELEBRUL PĂRINTE AL TAHIONIZĂRII LA NIVEL MONDIAL

Iubirea, pacea, sănătatea și împlinirea reprezintă calea naturii!
Om de știință, naturalist, spiritualist, David Wagner este celebru la nivel mondial ca fiind părintele tahionizării și fondatorul Advanced Tachyon Technologies. David Wagner are o viziune clară asupra beneficiilor energiei tahionice – energia imens de puternică din univers. Viziunea sa se extinde până la conștientizarea clară a faptului că, deși energia tahionică este minunată pentru sănătatea noastră fizică și mentală, ea nu poate rezolva criza tot mai mare a planetei noastre, deoarece nu este o criză a energiei. Este o criză a conștiinței.

INTEGRITATEA ȘI RESPONSABILITATEA REPREZINTĂ CALEA TAHIONICĂ

 • Prima companie care a dezvoltat dispozitive de protecție împotriva CEM
 • Brevet SUA eliberat în 2010
 • Peste 6 milioane de produse Tahionizate în uz!
 • Parteneri Tachyon în 143 de țări- Tachyon World în slujba întregii lumi din 1990
 • Furnizorul de servicii de sănătate Tachyon World recomandat

INVENTAREA TAHIONIZĂRII

Prin căutarea energiei libere, David Wagner a teoretizat mai întâi – și apoi a dovedit – existența energiei tahionice. Ca urmare a muncii lui David, ne putem imagina o lume în care puterea extraordinară a tahionului poate fi mobilizată pentru a servi, a proteja, a energiza, a întineri și a echilibra corpul uman. Energia tahionica este disponibilă doar în produsele procesate cu ajutorul procesului de tahionizare, iar aceste produse sunt toate disponibile pe acest site. David a inventat procesul de tahionizare în 1990 și de atunci a creat produse de sănătate și wellness care au rolul de a ne menține cât mai sănătoși și in stare cat mai bună cu putință.

Advanced Tachyon Technologies International

În slujba planetei noastre din 1990

Până în momentul scrierii acestui articol, nicio altă companie nu a reușit să reproducă procesul de tahionizare. Advanced Tachyon Technologies USA este singurul producător dovedit de materiale tahionizate. Advanced Tachyon Technologies International (ATTI) a avut un rol esențial în promovarea sănătății, a păcii interioare și a echilibrului global de peste douăzeci de ani.

Motivația noastră

Fie că sunteți membru al comunității noastre globale Tachyon, fie că ne descoperiți pentru prima dată, ATTI este aici pentru a vă oferi o gamă largă de produse și instrumente puternice pentru sănătate, pentru a menține și promova sănătatea și bunăstarea la nivel optim.

Cum o facem?

Prin oferirea de instrumente Tahionizate de ultimă generație, traininguri și resurse care vă vor ajuta să trăiți o viață echilibrată, armonioasă și optimă din punct de vedere al sănătății.

Avertisment: Există escroci care pretind că au produse care folosesc puterea tahionilor. Doar ATTI este în măsură să facă această afirmație și să o dovedească științific cu ajutorul procesului său patentat de testare a tahionizării. David Wagner și Advanced Tachyon Technologies sunt administratorii procesului numit tahionizare. Nu avem legături cu niciun agent de publicitate, partener tăcut sau părinte corporatist. Atunci când va fi necesar, vom face tot ceea ce este necesar pentru a-i demasca pe cei care fac publicitate și promovează produse care pretind că sunt tahionizate.

CÂȚIVA DINTRE CONTRIBUITORII GLOBALI LA CERCETARE - ECHIPA DE TESTARE A TEHNOLOGIEI TAHIONICE

 • Dr. Gabriel Cousens | USA
 • Carl Troppy | USA
 • Dr. Hansen | Germany
 • Dr. G. Haffelder | Germany
 • Dr. Greg Wiesman | USA
 • Dr. Glen Rein | USA
 • Michael Coyle| USA
 • Dr. S.K. Ramesh | Dubai
 • Christine Baillie | USA
 • Dr. Joerg Rinne | Germany
 • Dr. Peter Thomas | Germany
 • Dani Williams | USA
 • Dr. Sr. Simble | Russia
 • Jack Stukie | USA
 • William Bennet | USA
 • Craig Hodgman | USA

MAI MULTĂ ISTORIE

David Wagner, cunoscut și sub numele de Omul Tahion, este un om de știință, naturalist, ghid spiritual, vizionar, inventator și vindecător energetic. Toată viața sa a fost în comuniune cu Sursa, inspirația sa.

În 1989, în timp ce medita, a primit o transmisie de la Sursă – un plan de instrucțiuni despre cum să se conecteze la ceea ce acum recunoaștem ca fiind o energie care există înainte de frecvență. Recunoscută ca fiind sursa întregii energii din univers, responsabilă pentru a furniza lumii mai lente decât lumina tot ceea ce este necesar pentru a crea lumea formei, așa cum o cunoaștem noi. David a recunoscut că atunci când acest flux natural de energie tahionică este întrerupt sau când un sistem energetic este fragmentat în cadrul unui sistem biologic, sistemul începe să cedeze. Lucrările sale au dovedit, de asemenea, că un flux tahionic surogat, sub forma unui material tahionizat, conectează și hrănește sistemul, oferindu-i energiile necesare pentru a reveni energetic la integritate și sănătate și, dacă este posibil, corpul fizic îl va urma, iar vindecarea și echilibrul vor fi restabilite. Cercetarea globală a dovedid că dorința naturală a unui sistem este de a reveni la forma sa perfectă în cadrul unui continuum energetic. În mod inevitabil, el și-a numit descoperirea Tahionizarea.

După cum a dovedit istoria, cele mai mari invenții se nasc din necesitate. Descoperirea a ceea ce acum recunoaștem ca tahionizare l-a salvat pe David de la o viață de invalid în dureri atroce. Picătura care a umplut literalmente paharul a venit în 1985, când, fiind la locul de muncă pentru Digital Technologies, un dulap de dosare de dimensiuni legale complet plin, la mutarea căruia el ajuta, a căzut peste el și, după cum au dovedit RMN-urile, i-a rupt trei discuri lombare.

Evenimentul avea să schimbe pentru totdeauna calea acestui inventator-inginer. În urma accidentului, David a rămas cu un handicap grav. Nu putea merge mai mult de 10-15 minute, nu-și putea ține copilul în brațe, nu putea face dragoste și nici măcar nu se putea spăla singur pe cap. Viața s-a redus la un simplu exercițiu de a exista în dureri chinuitoare. Pe parcursul a doi ani, dupa interventia a 14 chirurgi ortopezi și o operație care a mers prost, David a epuizat soluțiile alopate. Dr. Barlas, chirurgul ortopedic principal al lui David, i-a explicat că posibilitățile de tratament fuseseră epuizate și că acest handicap și durerea vor fi noua normalitate a lui David. Dr. Barlas a renunțat la cazul lui David într-o cerere adresată instanțelor de judecată pentru a-l cataloga pe David ca fiind invalid permanent fără alte tratamente disponibile și fără capacitatea de a a-si aduce contribuția in cadrul societății sau de fi competent să lucreze . David a fost plasat în sistemul de asigurări sociale pe viață.

S-au înșelat. David nu s-a resemnat. În schimb, într-o zi, după ce a fost țintuit la pat timp de aproape trei ani și a trăit în agonie, disperare și depresie, și-a dat seama că, de la accident, căzuse într-o capcană a minții. David își amintește ziua în care și-a dat seama că, timp de trei ani, „uitase” să se întoarcă la îndrumarea interioară care odinioară hrănea și motiva aproape tot ceea ce făcuse vreodată. Când s-a întors, Spiritul îl aștepta. Și, cu permisiunea lui David, i s-a dat un plan complet care reorganiza tot ceea ce știa ca inginer și om de știință într-o formă nemaiîntâlnită până atunci. Un proiect complex despre cum să creeze o „mașină” care să restructureze la nivel submolecular materiale care să schimbe totul. La acea vreme, David credea că a schimba totul era o schimbare personală. Nu avea nicio idee la acel moment că Spiritul îl folosea pentru a lansa în lume instrumente care să schimbe totul, creând o nouă paradigmă în vindecarea holistică și mult mai mult de atât. El a urmat planul și în câteva luni s-a vindecat complet. Nu mai avea dureri și și-a restabilit mobilitatea în proporție de 90%.

Pentru prima dată în aproape trei ani, putea să meargă fără dureri. Ceva mai târziu și-a dat seama că Spiritul îl alesese pe el să fie administratorul și ființa responsabilă să împărtășească lumii materialele tahionizate. Astfel, în 1990, David a fondat Advanced Tachyon Technologies și a transformat-o într-o companie multinațională. Peste patru sute de tipuri de produse pentru sănătate, wellness, sport, meditație și protecție împotriva câmpurilor electromagnetice sunt disponibile pe site-ul său (planet-tachyon.com). Iar peste 6 milioane de produse tachyonizate au fost vândute în peste 143 de țări.

„Eu sunt responsabil pentru a împărtăși darul tahionizarii în lume. Rezultatul este reprezentat de produsele tahionizate care umplu golurile și permit sistemului biologic fragmentat, epuizat, să revină la starea de sănătate și armonie deplină. Mă angajez să continui să merg pe această cale de a găsi modalități de a face ca produsele tahionizate pentru sănătate și bunăstare să ajungă în mâinile fiecărui bărbat, femeie și copil de pe planetă.”

– David Wagner

INSTRUMENTELE TAHIONIZATE SCHIMBĂ VIEȚI LA NIVEL GLOBAL!

Atunci când oferim sau recomandăm produse tahionizate, o facem pentru că s-a dovedit, atât prin experimente controlate, cât și prin cercetări pe teren, că produsele noastre tahionizate vă protejează și vă îmbunătățesc sănătatea.

 • Înțelegerea tehnologiilor avansate tahionizate;
 • Înțelegerea cercetărilor.

Din 1990, David Wagner a condus prin exemplul propriu. El vede lumea prin ochii unui vizionar și ghid spiritual. Puritatea vederii sale și gândirea sa originală sunt cele care au ajutat multe mii de persoane din întreaga lume să descopere puterea de îmbunătățire a vieții pe care o au instrumentele tahionizate.

Advanced Tachyon Technologies International 912 N. Circle Drive, Colorado Springs, Co. USA

Advanced Tachyon a fost înființată în 1990 și a devenit o companie multinațională specializată în producția și distribuția de produse tahionizate. Advanced Tachyon Technologies este singurul producător de produse tahionizate din lume. ATTI deține singurul brevet de testare a tahionizării din lume. Brevetul pentru tahionizare a fost acordat de SUA.

Fondatorul nostru, David Wagner, este om de știință, inventator, vizionar, maestru spiritual și antreprenor. Descoperirea tahionizării a avut loc după ce David a avut un accident în 1987, care i-a zdrobit spatele și a fost anunțat de paisprezece chirurgi și de guvern că va fi „permanent” invalid. Descoperirea și inventarea procesului de tahionizare i-au permis lui David să-și refacă „miraculos” spatele inapoi la starea inițială de sănătate. Tahionizarea a fost atât o descoperire profundă în știința aplicată cât și un salvator al vieții personale. De la inventarea tahionizarii, Advanced Tachyon Technologies a dezvoltat o linie de produse revoluționare de autoîngrijire a sănătății care a inițiat o nouă paradigmă în domeniul vindecării holistice. Linia de produse include în prezent peste patru sute de produse tahionizate pentru sănătate și wellness de uz personal și profesional.

De-a lungul anilor, au existat zeci de proiecte de cercetare la nivel mondial care au demonstrat efectele profunde ale materialelor tahionizate. În 2010 a fost emis un brevet american care confirmă dacă un material a fost ta hionizat. Faptul că produsele tahionizate sunt materiale restructurate la nivel subatomic, armonizand câmpurile energetice subtile de organizare (CESO), a fost dovedit cu ajutorul procesului patentat ATTI pentru a determina dacă un produs sau un material este tahionizat. Un amplu program educațional susținut de Universitatea de Științe Integrate din California, precum și cercetările științifice în curs și brevetul american au continuat să alimenteze entuziasmul în legătură cu produsele Advanced Tachyon Technologies și cu proprietățile lor de îmbunătățire a vieții.

INTERVIU CU DAVID WAGNER | CE SUNT TAHIONII?