Termene și condiții

Termene și Condiții pentru Tahion.ro

Ultima actualizare: 23 noiembrie 2023

Bine ați venit pe Tahion.ro (denumit în continuare „noi” sau „site-ul”). Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de următoarele Termene și Condiții. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste prevederi înainte de a continua utilizarea site-ului.

1. Drepturile de proprietate intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului site-ului, inclusiv dar fără a se limita la texte, imagini, grafice, logo-uri, clipuri video și software, sunt deținute de Tahion.ro sau de furnizorii noștri și sunt protejate de legile privind drepturile de autor și mărcile comerciale. Utilizarea neautorizată a acestor materiale este interzisă.

2. Utilizarea site-ului

Prin utilizarea site-ului, vă angajați să nu efectuați acțiuni care ar putea afecta negativ funcționarea acestuia sau să accesați ilegal sau neautorizat orice parte a site-ului. Sunteți responsabil pentru asigurarea confidențialității informațiilor de conectare și a altor date personale asociate contului dumneavoastră.

3. Comenzi și Plăți

Prin plasarea unei comenzi pe Tahion.ro, vă angajați să furnizați informații corecte și complete cu privire la produsele comandate și la datele de facturare. Ne rezervăm dreptul de a refuza sau de a anula comenzi, inclusiv după confirmarea acestora, în cazul în care informațiile furnizate de dumneavoastră sunt incorecte sau incomplete.

4. Politica de Returnare și Rambursare

Informațiile privind politica noastră de returnare și rambursare sunt disponibile pe pagina dedicată de pe site și fac parte integrantă din aceste Termene și Condiții.

5. Responsabilitate și Garanții

Tahion.ro nu oferă garanții exprese sau implicite cu privire la exactitatea sau fiabilitatea informațiilor prezentate pe site. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul site-ului în orice moment, fără notificare prealabilă.

6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica aceste Termene și Condiții în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină, iar utilizarea continuă a site-ului după astfel de modificări reprezintă acceptarea acestora.

7. Litigii și Legislație Aplicabilă

Aceste Termene și Condiții sunt guvernați de legile în vigoare în România. Orice litigii vor fi supuse jurisdicției exclusivă a instanțelor din România.

Prin utilizarea site-ului Tahion.ro, sunteți de acord să respectați aceste Termene și Condiții. Pentru orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la adresa [romania@tahion.ro].

Mulțumim pentru înțelegere și colaborare!

Echipa Tahion.ro