Afișez toate cele 5 rezultate

Protecție personală 5G – Pandantive Tahionice

Trăim într-o mare de câmpuri electromagnetice, 3G, 4G și acum 5G. Expunerea personală a atins un nivel record și continuă să crească. Cum să supraviețuim și, mai ales, să prosperăm în această nouă lume suprasaturată de 5G? Aceasta este una dintre întrebările pe care și le pune lumea. Răspunsul tahion este: oprim 5G!

Până atunci, protejați în mod proactiv toate aspectele vieții de CEM, 4G și acum 5G. Creșteți în mod activ bunăstarea generală, inclusiv sistemul imunitar și protecția spațiului individual cu instrumente tahionizate. Prosperați în această nouă lume 5G.

Oferim produse tahionizate care au dovedit științific protecția personală. Produsele de mai jos sunt concepute pentru a fi prietenii tăi câte îți oferă protecție personală tahionică, care te vor ajuta să te menții în siguranță în timp ce te deplasezi echilibrat în această lume 5G.

Ideea că „un singur produs le face pe toate” nu va fi suficientă în lumea 5G. Pentru a prospera în lumea 5G, trebuie să ne amplificăm sistemul energetic pentru a deveni un superconductor. Noi oferim instrumentele care vor contribui la atingerea acestui obiectiv. Cu toate acestea, cercetările arată că utilizarea mai multor instrumente care abordează potențialul din mai multe unghiuri creează un rezultat sinergic. Conceptul de supraviețuire ar trebui să fie abandonat și înlocuit cu A TRĂI în lumea 5G. În următorii cinci până la zece ani și mai mult, expunerea la 5G va continua să crească exponențial. Credem că singura soluție proactivă este să devenim un superconductor. Fără ecranare și fără blocare.

Lista cu produse în categoria Pandantive 5G tahionizate:

Dark Blue RingDark Blue Ring
Golden RingGolden Ring
314.21 lei
Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
JP-VINT-2JP-VINT-2
JP-VINT-3JP-VINT-3
JP-VINT-4JP-VINT-4
JP-VINT-5JP-VINT-5
JP-VINT-6JP-VINT-6
430.00 lei
Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
FP-5GU-GOLDFP-5GU-GOLD
FP-5GU-GOLD BANDFP-5GU-GOLD BAND
FP-5GU-SILVERFP-5GU-SILVER
1180.08 lei
Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
MINI-V B-GOLDMINI-V B-GOLD
MINI-V BLUEMINI-V BLUE
MINI-V G-BLACKMINI-V G-BLACK
MINI-V GOLDMINI-V GOLD
MINI-V KNIGHTMINI-V KNIGHT
MINI-V RINGMINI-V RING
MINI-V ROSEMINI-V ROSE
MINI-V-LIGHTMINI-V-LIGHT
MINI-V-LIGHT-GMINI-V-LIGHT-G
MINI-V-LIGHT-RMINI-V-LIGHT-R
727.84 lei
Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.