Terapiile cu frecvențe versus tahioni

Terapiile cu frecvențe versus tahioni

Tahionul este complet nespecific. Tachionul nu are un efect în sine. Ceea ce face Tahionul este să ofere organismului nostru, corpului nostru, corpurilor noastre subtile, posibilitatea de a produce efectele de care au nevoie. Și pentru că organismele noastre sunt incredibil de inteligente, ele produc întotdeauna efectele care le sunt benefice. Cele două limitări care restrictioneaza toate celelalte forme de medicină energetică pur și simplu nu se aplică la Tahion, deoarece energia tahionica nu este limitată la o anumită frecvență.

Tahionul NU este o frecvență!

Tahionul este sursa tuturor frecvențelor. Tahionul conține tot potențialul necesar pentru a crea un Continuum Energetic perfect în orice formă de viață individualizată. Tot ceea ce se întâmplă în corpul uman este deja codificat în energia tahionica într-o formă perfectă. Un exemplu excelent în acest sens poate fi văzut în regnul animal, unde s-a observat că animalele care nu sunt influențate în niciun fel de oameni trăiesc o viață perfect sănătoasă.

De exemplu, mamiferele au o durată de viață care este de până la șapte ori mai mare decât perioada lor de creștere. Pentru o ființă umană, acest lucru ar însemna 140 de ani de viață perfect sănătoasă. Dintre cele 40.000 de boli cronice și degenerative cunoscute în medicina umană, doar câteva sunt cunoscute ca existând la animalele sălbatice! Acest lucru se datorează faptului că animalele sălbatice nu au capacitatea de a bloca Continuumul Energetic.

În Natură găsim perfecțiunea și așa este si caracterul Energiei Tahionice. Informația pe care o conține energia tahionică este în mod inerent perfectă. Singurul lucru de care avem nevoie pentru a obține sănătate și echilibru în viața noastră este un Continuum Energetic care să curgă liber. Cu alte cuvinte, trebuie să devenim superconductori pentru Energia Tahionică, permițându-i să curgă prin toate straturile corpului nostru subtil. Pe măsură ce această energie curge în celulele noastre materiale, ea organizează complet întregul metabolism într-o manieră perfect echilibrată, care este modul în care suntem meniți să funcționăm.

Dacă vreun strat al sistemului corpului subtil este blocat, energia nu va curge liber în jos, în nivelul următor, mai grosier. De la acel nivel încolo, vor exista deficiențe semnificative de energie. Blocajele în oricare dintre straturile subtile pot împiedica energia tahionică să curgă liber în corpul material. Acest lucru ne ajută sa explicăm motivul pentru care atât de multe boli sunt co-influențate sau co-create de blocaje în corpurile subtile. Acest lucru explică, de asemenea, de ce starea noastră psihologică afectează corpul nostru fizic.

Corpurile emoțional și mental sunt foarte subtile și totuși pot interfera direct cu corpul fizic. Deoarece fluxul de informații al forței vitale care organizează metabolismul trebuie să treacă și prin corpurile mental și emoțional, există o influență indirectă atunci când aceste corpuri sunt blocate. Blocajele semnificative pot crea, în cele din urmă, boli fizice.

Abordările obisnuite in ceea ce priveste frecvența sunt foarte limitate ca si capacitate de a aborda însăși natura problemei. Cunoaștem multe abordări diferite asupra energiei axate pe frecvențe.

Unele dintre terapiile energetice populare includ: energia fotonică, energia cristalină, magneții, energia Orgone și acupunctura cu lumină, dispozitivele radionice și luminile fotonice, terapia electromagnetică și terapia prin sunet.

Bineînțeles, toate aceste sisteme energetice au capacitatea potențială de a afecta unele blocaje. Cu toate acestea, terapiile cu frecvențe energetice, în general, au două limite.

Una dintre ele este că toate aceste energii sunt limitate la o anumită frecvență. De exemplu, un astfel de produs de frecvență fabricat în Japonia produce o frecvență între 16 și 32 mu-metri. Acesta este un anumit spectru al câmpului aurei din straturile corpului nostru subtil și, cu condiția să avem blocaje între 16 și 32 de mu-metri, energia fotonică, dacă este aplicată corect, poate ajuta. Dar dacă problema noastră nu își are rădăcinile în acel spectru de frecvențe? Ce se întâmplă dacă problema noastră este în principal un blocaj energetic în intervalul de 35 până la 50 de mu-metri? Desigur, ar putea exista un mic beneficiu prin aplicarea energiei fotonice, prin influență indirectă, dar problema nu va fi rezolvată. Energia fotonică este, deci, ceva care ar putea ajuta puțin, dar nu va rezolva cu adevărat problema de la rădăcină.

Terapiile cu frecvențe versus tahioni
Terapiile cu frecvențe versus tahioni
Terapiile cu frecvențe versus tahioni

Așadar, știm că, la fel ca și energia fotonică, toate sistemele energetice subtile care sunt folosite pentru terapii au această mare limită, ele funcționează doar pe frecvența lor specifică. Cealaltă limită este că efectul oricărei frecvențe particulare este determinat de natura acelei frecvențe. Energia fotonică, energia Orgone sau energia electromagnetică, de exemplu, pot fi de ajutor, deoarece fiecare dintre ele are anumite caracteristici care determina cu putere corpul uman să se deplaseze într-o altă direcție.

Cu toate acestea, dacă nu avem nevoie de această frecvență anume, specifică, aceste energii pot fi și dăunătoare. Energia Orgone te poate vindeca, dar energia Orgone te poate și îmbolnăvi foarte tare. Este nevoie de cunoștințe și de experiență pentru a utiliza aceste dispozitive energetice subtile în mod sigur și corect.

Energia tahionică este total diferită de toate acestea. Energia tahionică nu este un anumit tip de energie, ci mai degrabă include toate energiile în sine. Orice lucru care nu merge bine în corpul nostru fizic sau în corpurile subtile poate fi corectat prin aplicarea informațiilor specifice pentru procesul respectiv. Acest lucru este posibil prin intermediul Energiei Tahionice, deoarece Energia Tahionica este poarta de întoarcere la Energia Punctului Zero. Acest lucru este ceva ce nicio frecvență nu poate face. Toate frecvențele sunt doar o parte a întregului, o parte din ceea ce este ancorat în Energia Punctului Zero, dar toate frecvențele sunt limitate în efectele lor specifice.

Tahionul este total nespecific. Tahionul nu are niciun efect în sine. Ceea ce face Tahionul este să ofere organismului nostru, corpului nostru, corpurilor noastre subtile șansa de a produce orice efecte de care au nevoie. Și, deoarece corpurile noastre sunt incredibil de inteligente, ele produc întotdeauna efectele care le sunt benefice. Cele două limite care, după părerea noastră, limitează toate celelalte forme de medicină energetică pur și simplu nu se aplică la Tahion, deoarece energia Tahionică nu este limitată la o anumită frecvență.

O altă diferență importantă între alte dispozitive de energie subtilă și energia pe care acestea o folosesc și Energia Tahionică este că Tahionul nu poate fi influențat în niciun fel de vreo altă formă de energie. Toate celelalte forme de energii subtile care sunt utilizate în medicina energetică pot fi influențate, de exemplu, de propriile gânduri și sentimente. Acest lucru se datorează faptului că, sub viteza luminii, energiile au ceva ce se numește atracție gravitațională, care face ca energiile să se atragă reciproc, astfel încât să se ataseze una de cealaltă.

Terapiile cu frecvențe versus tahioni
Terapiile cu frecvențe versus tahioni

Acest lucru, desigur, creează influență, modificând și alterând energiile în efectele lor specifice. Tahionul se deplasează dincolo de viteza luminii și nu are atracție gravitațională, astfel încât nu se poate atasa de nimic sau de vreo energie și nicio energie nu se poate atasa de tahion. Indiferent cât de „rele” sunt gândurile noastre, cât de scăzut este conținutul nostru emoțional, indiferent de tipul de negativitate pe care o producem sub orice formă, aceasta nu poate altera niciodată energia tahionica și capacitatea sa de a ne oferi acces la energia punctului zero. Deci, potențial, toate problemele pe care le avem – mentale, emoționale, spirituale sau fizice – pot fi afectate pozitiv de Energia Tahionica!

Un alt aspect minunat al utilizării exclusiv a energiei sursei este că nu trebuie să ne confruntăm cu efecte secundare nedorite. Chiar dacă aplicăm atât de multă energie încât anumite părți ale organismului nostru doresc să beneficieze de un efect de vindecare foarte puternic și foarte rapid, iar alte părți nu prea pot tine pasul, acest lucru nu va fi o problemă. Uneori se produc reacții de detoxifiere și de vindecare, care, pentru o perioadă foarte scurtă de timp, se pot simți copleșitoare, dar nu va exista niciodată un rezultat negativ.

Energia tahionică este, de asemenea, liberă de această a doua limită. Nu este nevoie de multe cunoștințe și experiență pentru a aplica corect Tahionul, deoarece organismul este oricum responsabil de acest proces. Nu o aplicăm cu forța pentru a obtine un anumit efect specific, ci mai degrabă lăsăm corpul să producă propriile efecte de vindecare. Energia tahionică este pur și simplu catalizatorul natural al acestui proces de autovindecare.

Iar una dintre cele mai bune părți este că, aproape toți terapeuții de frecvențe pot acum să încorporeze materiale tahionizate în terapiile lor. Imaginați-vă posibilitățile!

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.