Efectele apei tahionizate asupra ADN-ului

Efectele apei tahionizate asupra ADN-ului

Efectele apei tahionizate asupra ADN-ului

Următoarele grafice ilustrează efectele neg-entropice ale apei tahionizate asupra ADN-ului în cadrul cercetărilor efectuate de Dr. Glen Rein, un biofizician bine cunoscut. S-a demonstrat că ADN-ul degenerează rapid atunci când este scos din căminul său intracelular din nucleu. Dr. Rein a investigat mai multe dispozitive generatoare de frecvențe diferite, precum și materialul tahionizat, în încercarea de a verifica capacitatea acestora de a împiedica degenerarea ADN-ului atunci când este scos din nucleul celular.

Studiile sale preliminare au arătat că materialele tahionizate au fost singurele tehnologii care au avut un efect neg-entropic asupra integrității ADN-ului.

Aceste cercetări au fost efectuate cu ajutorul unui spectrofotometru de absorbție UV Hewlett Packard. Studiul a măsurat efectele diferitelor dispozitive de frecvență și ale fotometrului. Studiul a măsurat efectele diferitelor dispozitive de frecvență și ale materialelor tahionizate asupra prevenirii degenerării ADN-ului. Rezultatele care arată o comprimare sau o expandare a ADN-ului semnifică un efect neg-entropic sau prevenirea degenerării.

Efectele apei tahionizate asupra ADN-ului grafic 1

GRAFICUL 1

ACEST GRAFIC ARATĂ CUM APA TAHIONIZATĂ A INVERSAT ENTROPIA ADN-ULUI ÎN DEZINTEGRARE. DOVADA ÎN ACEASTĂ CONCLUZIE ESTE FAPTUL CĂ PROBA TAHIONIZATĂ ESTE FIZIC MAI LUNGĂ ȘI ARE O AMPLITUDINE MAI MARE DECÂT CEA DE CONTROL. LUNGIMEA CRESCUTĂ A ADN-ULUI TRATAT CU TAHIONI INDICĂ FAPTUL CĂ ADN-UL SE EXPANDEAZA DIN NOU, CEEA CE INDICĂ O INVERSARE A DEGENERĂRII ADN-ULUI. ACEASTĂ INVERSARE ESTE, DE ASEMENEA, MENȚIONATĂ CA NEG-ENTROPIE.

Efectele apei tahionizate asupra ADN-ului grafic 2

GRAFICUL 2

ACEST GRAFIC ARATĂ ADN-UL TRATAT CU UN ANUMIT DISPOZITIV GENERATOR DE FRECVENȚE. ADN-UL TRATAT ESTE MAI SCURT ȘI ARE O AMPLITUDINE MAI MICĂ DECÂT CEL DE CONTROL, CEEA CE INDICĂ FAPTUL CĂ FRECVENȚA A AVUT UN EFECT DEGENERANT (ENTROPIC) ASUPRA ADN-ULUI SAU NU A ÎMPIEDICAT DEGENERAREA ADN-ULUI.

Efectele apei tahionizate asupra ADN-ului grafic 3

GRAFICUL 3

ACEST GRAFIC PREZINTĂ ADN-UL TRATAT CU UN ANUMIT DISPOZITIV GENERATOR DE FRECVENȚĂ, CARE ESTE DIFERIT DE DISPOZITIVELE GENERATOARE DE FRECVENȚĂ DIN GRAFICUL 2. ESTE MAI SCURT ȘI ARE O AMPLITUDINE MAI MICĂ DECÂT CEL DE CONTROL. ACEST LUCRU ÎNSEAMNĂ CĂ ESTE MAI DEGENERAT (ARE MAI MULTĂ ENTROPIE) DECÂT MARTORUL.

Efectele apei tahionizate asupra ADN-ului grafic 4

GRAFICUL 4

ACEST GRAFIC PREZINTĂ ADN-UL TRATAT CU UN ANUMIT DISPOZITIV GENERATOR DE FRECVENȚĂ, CARE ESTE DIFERIT DE DISPOZITIVELE GENERATOARE DE FRECVENȚĂ DIN GRAFICELE 2 ȘI 3. ACESTA ESTE MAI SCURT ȘI ARE O AMPLITUDINE MAI MICĂ DECÂT CEL DE CONTROL. ACEST LUCRU ÎNSEAMNĂ CĂ ESTE MAI DEGENERAT (ARE MAI MULTĂ ENTROPIE) DECÂT MARTORUL.

Implicațiile pentru sănătatea și longevitatea umană sunt destul de interesante. Unele dintre cele mai fierbinți cercetări de astăzi în domeniul anti-îmbătrânire sunt legate de degenerarea telomerilor și de consecința descompunerii ADN-ului în nucleul intracelular. Telomerii sunt ca și cum ar fi capetele ambelor capete ale ADN-ului și se pare că se descompun odată cu vârsta.

Cercetătorii au emis teoria că, dacă ne putem da seama cum să oprim degenerarea telomerilor la polii ADN, putem opri procesul de îmbătrânire. Cercetările efectuate de Dr. Glen Rein cu materiale tahionizate pot fi una dintre modalitățile de a opri degenerarea telomerilor, descompunerea ADN-ului și, în consecință, procesul de îmbătrânire. Din punctul de vedere al teoriei holistice tahionice, ceea ce observăm din nou este că materialele tahionizate (prin energizarea CESO-urilor ADN-ului) mențin integritatea telomerilor și, evident, a ADN-ului.

Material redactat în copie. Reimprimat cu permisiune de la:

Energia tahionică – O nouă paradigmă în vindecarea holistică

Autori: A: Gabriel Cousens M.D. și David Wagner

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.