Afișez toate cele 3 rezultate

Am intrat într-o nouă eră tehnologică în care pare că scufundăm umanitatea în lumea 5G fără scăpare. Cel mai bun răspuns tahion este: să oprim 5G.

Până atunci, există înțelegerea faptului că pentru a prospera în Lumea 5G, trebuie să ne ridicăm sistemul energetic pentru a deveni un superconductor. Cea mai bună cale este de a ridica energia biologică din întregul sistem uman la un nivel la care individul nu este afectat de 5G și de tehnologiile mai vechi.

Ideea că „un singur produs le face pe toate” nu funcționează în Lumea 5G. Pentru a prospera în Lumea 5G, trebuie să ne ridicăm sistemul energetic pentru a deveni un superconductor. Noi oferim instrumentele care pot ajuta la atingerea acestui obiectiv. Cercetările arată că utilizarea mai multor instrumente tahionizate în diferite domenii ale vieții reprezintă o abordare proactivă care creează un rezultat sinergic.

Dacă facem acest lucru cum trebuie, atunci conceptul de supraviețuire ar putea fi abandonat și înlocuit cu A TRĂI în lumea 5G. Dacă nu va fi oprită, expunerea la 5G va continua să crească exponențial. Credem că singura soluție proactivă este să devenim un superconductor.

Lista cu produse în categoria Protecție 5G - Extern:

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.