Afișez singurul rezultat

5G Tachyon Power Picks. Oamenii par să iubească tehnologiile fantastice care sunt acum disponibile pe mașinile de ultimă generație. Bucuria de a conduce un set de roți strălucitoare pare să vină acum cu ceva neașteptat: expunerea la o multitudine de probleme de sănătate, inclusiv la surse EMF, 4G și 5G. Multe provin de la mașina însăși, iar altele din mediul înconjurător. Adevărul este că majoritatea mașinilor de ultimă generație vin acum echipate cu un nivel ridicat de echipamente electronice care generează câmpuri nevăzute. Pentru a face să funcționeze toată această tehnologie este nevoie de sisteme computerizate robuste în mașină, care generează și mai multe câmpuri EMF.
Aceste „5G Power Picks” sunt concepute în mod explicit pentru a rezolva problemele legate de câmpurile electromagnetice din mașină.

Citiți mai mult – De ce tahioni și 5G

Automobilele cu benzină și câmpurile de la bord creează multe surse de îngrijorare. Unele dintre cele mai frecvente probleme sunt tehnologiile din mașină. De exemplu, de la sistemele avansate anticoliziune, controlul adaptiv al vitezei de croazieră, funcțiile stop-and-go, hotspot-urile Wi-Fi, gestionarea motorului, parcarea automată, conducerea autonomă și multe altele. Toate sunt activate în momentul în care se apasă butonul de pornire. Cu toată intensitatea în creștere, nu este de mirare că numărul persoanelor sensibile care se confruntă cu efectele de drenaj energetic cu normă întreagă este în creștere.

Automobilele hibride necesită un nivel mai ridicat de atenție. Câmpurile CEM pe care le produc le depășesc cu mult pe cele ale mașinilor descrise mai sus. Instrumentele dezvoltate și gata de lansare pentru hibridele standard sunt dovedite că protejează și fortifică atât șoferii, cât și restul pasagerilor. Ele reprezintă o soluție de protecție completă tahionică.

Mașinile Tesla / autoturismele complet electrice sunt la un nivel și mai ridicat decât hibridele sau mașinile pe benzină. David Wagner, inventatorul tahionizării a lucrat și a testat nenumărate configurații timp de mai mulți ani înainte de a rezolva această problemă. Suntem încântați să știm că pachetele de protecție tahionizate pentru Tesla / Autovehicule complet electrice sunt fenomenal de eficiente și vă protejează eficient.

Recomandarea noastră este să selectați instrumentele care pot fi folosite pe scaunul șoferului, iar dacă transportați frecvent pasageri, configurați fiecare scaun în mod independent.
Nu vă faceți griji; puteți adăuga oricând mai multe, în funcție de necesități.

Lista cu produse în categoria Mașină - protecție 5G și EMF:

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.