Tahioni și posibilități cu ierburi, vitamine și minerale

Tahioni și posibilități cu ierburi, vitamine și minerale

Fotografii ale câmpului energetic ale algelor verzi- albastre

Noi posibilități interesante apar acum în domeniul anumitor plante, vitamine, minerale și alte substanțe. Este o descoperire revoluționară în ceea ce privește capacitatea noastră de a transforma glandele, organele, țesuturile și oasele din corpul nostru în receptori Tahionici.

Acest lucru înseamnă că, atunci când o anumită parte a corpului este transformată într-un receptor Tahionic, aceasta atrage în ea energie Tahionică. Datorită acestui proces, CESO-urile sale sunt energizate și restructurate. Acum suntem capabili să facem tratamente Tahionice de vindecare în organele interne, ducând medicina holistică la un nou nivel de vindecare și întinerire.

Substanțele tahionizate sunt atrase în anumite zone ale corpului, astfel încât, dacă sunt tahionizate (modificate la nivel submolecular), atunci când sunt absorbite în structura biologică, o transformă în receptor tahionic. Acest proces energizează și îmbunătățește funcția specifică a acelei structuri.

De exemplu, cercetările efectuate împreună cu Dr. Cousens au arătat că algele din lacul Klamath, Aphanizomenon flos aquae (AFA), activează în mod specific hipotalamusul și anumite părți ale hipofizei. Alga verde-albastră este singura substanță vegetariană pe care Dr. Cousens a reușit să o găsească care activează, vindecă și reconstruiește cu adevărat hipotalamusul (organul principal în ceea ce privește reglarea și afectarea întregului sistem endocrin). Tahionizarea algelor verzi-albastre face ca acestea să devină receptori pentru energia tahionică, care este transportată până la hipotalamus și glanda pituitară. Elementele algelor verzi-albastre tahionizate sunt absorbite în aceste structuri și transformă hipotalamusul și hipofiza în receptori tahionici specifici.

Odată ce materialul tahionizat ajunge într-o anumită locație din organism, acesta creează un efect neg-entropic. Acest lucru înseamnă că materialul tahionizat ordonează câmpurile energetice subtile de organizare ale acelor structuri biologice specifice (în acest caz, hipotalamusul și hipofiza), astfel încât acestea pot începe să se deplaseze către funcția lor inițială. Acest lucru creează întinerire.
Un alt exemplu de material biologic tahionizat este vitamina C. Vitamina C tahionizată ar avea tendința de a ajunge la suprarenale, precum și la țesutul conjunctiv. Suprarenalele au cea mai mare concentrație de vitamina C din organism. Atunci când vitamina C tahionizată ajunge la suprarenale, ea se absoarbe în structura organului, transformând astfel suprarenalele într-un receptor tahionizat specific care va atrage energie pentru a echilibra, energiza și îndrepta suprarenalele catre sănătate.

Descoperirile clinice arată că, atunci când materialele biologice sunt tahionizate, este nevoie de aproximativ jumătate din cantitatea de material biologic pentru a avea același efect optim. Acesta pare să fie cazul algelor din Lacul Klamath și al melatoninei. Melatonina tahionizată care activează pineala este de aproximativ a zecea până la o douăzecime din doza de care oamenii au nevoie în mod normal pentru efectul de somn.

Tahioni și posibilități cu ierburi, vitamine și minerale - kirlian

Această fotografie arată câmpul energetic normal al algelor verzi-albastre din lacul Klamath, care nu sunt tahionizate.

Această fotografie arată câmpul energetic al algelor verzi-albastre tahionizate.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.