Începuturile tahionizării

Produse tahionizate esențiale pentru a vă stimula imunitatea

De-a lungul anilor au existat zeci de programe de cercetare la nivel mondial care au demonstrat efectele profunde ale materialului tahionizat. În 2010 a fost emis un brevet american care oferă singura metodă brevetată de testare a materialelor tahionizate. Acest lucru a dus la demascarea companiilor care au pretins că oferă materiale tahionizate.

Tahionizarea a fost inventată în 1990

Prin căutarea Energiei Libere, știința a postulat la început – și apoi a dovedit indirect – existența Energiei Tahionice. Astăzi, cu toții îi intuim potențialul. În ciuda tuturor opozițiilor, era Tahion a început. În 1966, Gerald Feinberg a definit energia tahionică drept „particula subatomică mai rapidă decât lumina”, pentru a unifica viziunea și nomenclatura lumii științifice asupra energiei mai rapide decât lumina. Le mulțumim și le aducem recunoștință numeroșilor oameni de știință, din trecut și din prezent, care au pus bazele acestei noi ere și au deschis astfel calea revoluției tahion.

Problema nu mai constă în a dovedi existența energiei tahion ci, mai degrabă,  în valorificarea acestei energii. Mulți oameni de știință de renume au lucrat în acest domeniu cu rezultate diverse. Ceea ce acești oameni de știință au încercat și încearcă să realizeze este transformarea energiei tahionice în energie electrică utilizabilă.

De la inventarea procesului de tahionizare, Wagner și-a asumat responsabilitatea de a crește gradul de conștientizare globală a energiei tahionice. El a dezvoltat seminarul The Quality of One™, care a schimbat modul în care sute de mii de oameni privesc și experimentează viața. Pentru a înțelege pe deplin această revoluție, ar fi util să înțelegem relevanța tahionilor, mai întâi în știință și în fizica cuantică, apoi în vindecarea holistică.

Procesul de tahionizare dezvoltat de Wagner este 100% brevetabil; cu toate acestea, după multe deliberări, s-a luat decizia de a păstra autoritatea asupra procesului. Wagner speculează că acest lucru a economisit milioane de dolari în procese de încălcare a brevetului. În consecință, a ajutat, de asemenea, la menținerea unui cost al produselor cât mai scăzut posibil. Există o limită a ceea ce se poate discuta despre procesul de tahionizare, deoarece acesta este brevetat. Nu toată lumea va fi satisfăcută în dorința de a înțelege pe deplin acest proces. Deși nu putem dezvălui modul în care funcționează procesul de tahionizare, modul în care nu funcționează poate fi împărtășit.

Procesul de tahionizare:

  • Nu este o frecventa, o manipulare a centrifugarii sau un transfer
  • Nu este o tehnologie de spirală de înaltă frecvență
  • Nu utilizează sunetul
  • Nu este un transfer radionic sau SE5
  • Nu utilizează geometria sacră pentru a informa produsele
  • Nu necesită rugăciune sau meditație
  • Nu este o tehnologie bazată pe fotoni
  • Nu utilizează cristale sau tehnologii Orgone
  • Nu utilizează magneți
  • Nu este absolut deloc sensibilă la operator

In mod normal, utilizarea produselor tahionizate are ca rezultat o detoxifiere naturală, o absorbție crescută a vitaminelor și mineralelor disponibile, o energie sporită pentru activitățile fizice, o conștientizare sporită a energiilor subtile, o funcționare sporită a creierului, o circulație crescută și îmbunătățiri excepționale în ceea ce privește abilitățile atletice și recuperarea musculară. Atunci când sportivii folosesc aceste produse, ei observă o scădere semnificativă a oboselii, permițând creșterea performanțelor.

David Wagner este celebrat la nivel mondial ca fiind părintele tahionizării și fondatorul Advanced Tachyon Technologies. Wagner a avut o viziune diferită asupra beneficiilor energiei tahionice. Viziunea sa a constat în realizarea clară a faptului că transformarea energiei tahionice în energie electrică utilizabilă nu ar rezolva, de fapt, criza tot mai mare a acestei planete, deoarece nu este o criză de energie. Este o criză a conștiinței.

Wagner a recunoscut că totul evoluează din câmpul tahionic, iar descoperirile sale în domeniul fizicii aplicate sunt direct responsabile pentru procesul Tahionizarii™. Tahionizarea restructurează anumite materiale naturale la nivel submolecular, creând antene Tahion permanente. Capacitatea lui Wagner de a valorifica energia tahionică și capacitatea lumii științifice de a dovedi rezultatul sunt direct responsabile pentru revoluția tahionică ce are loc în peste 93 de țări. Descoperirea Tahionizării exploatează potențialul infinit al Energiei Tahion în moduri care aduc beneficii vieții pe Pământ și ajută la ridicarea conștiinței.

„Înțelegerea modului în care funcționează tahionizarea înseamnă să înțelegi unul dintre secretele Universului”

David Wagner - Produse Tahionizate
Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.