Studiul Kirlian al fructelor în câmp tahionic

Studiul Kirlian al fructelor în câmp tahionic

Studiul Kirlian al fructelor în câmp tahionic

MĂSURAREA EFECTELOR BIOLOGICE ALE MATERIALELOR TAHIONIZATE

Fotografia Kirlian este o metodă precisă de măsurare a efectelor în intensități ale câmpurilor energetice subtile de organizare. Acest studiu a inclus fructe coapte, care, spre deosebire de oameni, nu-și pot crește sau diminua în mod conștient propriul câmp energetic.

Este un fenomen natural pentru câmpurile energetice subtile de organizare; să înceapă să se descompună și să scadă în intensitate, odată ce fructul este îndepărtat din planta mamă. Din moment ce energia sursă nu mai susține CESO-urile, asistăm la o degradare continuă a câmpurilor energetice până când fructul se descompune în cele din urmă. Această descompunere este ușor de măsurat cu ajutorul fotografiei Kirlian.

În următorul studiu asupra fructelor și legumelor, toate măsurătorile au fost efectuate cu aparatul Corona Discharge Imagine Research Model KP 40. Rezultatele au fost 100% compatibile cu fiecare subiect testat. Două exemple tipice sunt o piersică și o prună. După ce au fost fotografiate, fructele au fost mutate imediat într-un spațiu care conținea un disc tahionizat de silicon. După 20 de minute de încărcare a CESO-urilor cu un disc tahionizat focalizat, piersica și pruna au fost fotografiate din nou. Câmpul tahionic a fost focalizat prin aceste discuri tahionizate de silicon și a fost convertit de câmpurile energetice subtile organizatoare ale piersicii și prunei în frecvențele corespunzatoare necesare. Acest lucru a crescut semnificativ energia biologică a fructului și a produs un efect neg-entropic spectaculos asupra sistemelor biologice.

(„Neg-entropia” este un termen folosit în fizica modernă pentru a explica conceptul de a evidenția ordinea din dezordine).

Aceste teste demonstrează în mod clar întărirea și îmbunătățirea câmpurilor energetice subtile de organizare ale fructelor atunci când sunt încărcate cu un disc tahionizat. Este ca și cum fructul ar fi încă conectat la planta sursă, primind toate energiile sale prin conexiunea sa naturală cu pământul, soarele și Tot Ceea Ce Este. Fructul cu cea mai mare energie CESO ar oferi în mod evident organismului o cantitate și o calitate mult mai mare de energie a piersicii sau a prunei atunci când este consumat.

Studiul Kirlian al fructelor în câmp tahionic peach

Această fotografie kirliană reprezintă o piersică non-organică. Valoarea energetică a piersicii, odată îndepărtată din copac, va scădea continuu. Acesta este procesul natural de îmbătrânire, pe măsură ce câmpurile energetice subtile de organizare încep să se descompună, iar piersica începe să treacă într-o stare superioară de dezordine și haos, pe măsură ce putrezește.

Studiul Kirlian al fructelor în câmp tahionic plum

Această fotografie kirliană reprezintă o prună non-organică. valoarea energetică a prunei, odată ce este îndepărtată din copac, va scădea continuu. acesta este procesul natural de îmbătrânire, pe măsură ce câmpurile energetice subtile de organizare încep să se descompună, iar pruna începe să treacă într-o stare superioară de dezordine și haos, pe măsură ce pruna putrezește.

Studiul Kirlian al fructelor în câmp tahionic peach 2

Această fotografie kirliană este a aceleiași piersici coapte non-organice. Diferența dintre cele două fotografii cu piersici este de 20 de minute în interiorul unui câmp tahionic creat de un receptor cu disc tahionizat de silicon. Câmpul energetic subtil de organizare și, prin urmare, întregul câmp energetic al piersicii, este mult îmbunătățit. Valoarea acestei piersici din punct de vedere energetic, a fost îmbunătățită semnificativ.

Studiul Kirlian al fructelor în câmp tahionic plum 2

Această fotografie kirliană este a aceleiași prune coapte non-organice. Diferența dintre cele două fotografii cu prune este de 20 de minute în interiorul unui câmp tahionic creat de un receptor cu disc tahionizat de silicon. Câmpul energetic subtil de organizare și, prin urmare, întregul câmp energetic al prunei, este mult îmbunătățit. Valoarea acestei prune din punct de vedere energetic, a fost îmbunătățită semnificativ.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.