Ne îmbolnăvesc calculatoarele?

Ne îmbolnăvesc calculatoarele?

Efectele FEJ și FEM asupra oamenilor și a sistemului lor biologic

Prefață:

Emisiile FEJ (frecvențe extrem de joase) și FEM (frecvențe electromagnetice) ale computerelor au fost implicate într-o multitudine de probleme de sănătate. Simplul fapt este că, este puțin probabil ca cineva să poată dovedi în unanimitate o legătură solidă între boală și FEJ sau FEM. Motivul fundamental pentru acest lucru se regăsește în lucrările publicate de David Wagner, profesor de știință transformațională. Schița sa clară care demonstrează modul în care CESO (câmpurile energetice subtile organizatoare) sunt epuizate și distruse de bifurcațiile FEJ și FEM pătrunde până în miezul problemei. Simptomele și dezechilibrele vor fi întotdeauna diferite de la o persoană la alta, în funcție de constituția biologică a sistemelor lor interconectate sau de slăbiciunea CESO-urilor în momentul epuizării. Solutia este oprirea FEJ și FEM care sunt emise de surse artificiale, cum ar fi monitoarele de calculator TC (tub catodic), din a crea bifurcații în CESO-uri și, astfel, sa se opreasca epuizarea și distrugerea CESO-urilor biologice. Următoarea cercetare arată modul în care epuizarea și distrugerea CESO-ului unei muște de fructe duce la mutații și sterilitate pe scară largă. În plus, se arată în mod clar că materialele tahionizate reprezintă o soluție viabilă pentru ca indivizii să se protejeze.

Mulți oameni au auzit de studiile cuprinzătoare care raportează efectele adverse pe care FEJ și FEM le au asupra sănătății noastre. Oricine stă în fața unui ecran de calculator poate simți efectele epuizante ale acestor dispozitive. În mod interesant, pentru fiecare raport care dovedește că sănătatea noastră este afectată negativ de FEJ și FEM, există un alt raport care respinge ideea că FEJ și FEM au vreo influență negativă asupra noastră. Nu contează faptul că Agenția pentru Protecția Mediului (APM), într-un raport preliminar, a declarat că FEJ „sunt un potential cancerigen uman”. De ce? Deoarece corporațiile americane nu ar putea niciodată să recunoască problema fără a fi date în judecată de fiecare bărbat și femeie care a afirmat, pe bună dreptate, că a dezvoltat inițial cancer în timp ce lucra în fața unui computer personal. Cel mai bun lucru pe care îl putem face este să încercăm să găsim o modalitate de a ne proteja de câmpurile FEJ și FEM. O modalitate ar fi să ne mutăm într-o casă fără curent alternativ; undeva în munții neexplorati. Acest lucru, desigur, nu este practic pentru majoritatea oamenilor. În încercarea de a găsi o soluție la această problemă, a fost realizat un studiu pentru a măsura efectele pe care FEJ și FEM le au asupra musculițelor. Musculițele au fost alese pentru că au fost vitale pentru cercetarea academică și înțelegerea geneticii de către oamenii de știință din întreaga lume modernă. În condiții adecvate, unui ou îi ia doar 8-10 zile pentru a se transforma într-un adult matur. Acest lucru permite studierea mai multor generații într-o perioadă relativ scurtă de timp.

Informații despre musculițe

Musculițele adulte sunt insecte foarte mici, cu o lungime de aproximativ 3 mm (1/8 inch). Musculițele sunt zburătoare slabe. Toracele este cafeniu, iar abdomenul este cenușiu pe dedesubt și negru în partea superioară. Pe antenă se află un fir de păr cu pene, iar o trăsătură distinctivă sunt ochii lor roșii.

Habitat:

La sfârșitul sezonului de vară, proprietarii de locuințe întâlnesc musculițe în bucătării și în jurul acestora și în apropierea zonelor de depozitare a gunoiului. În general, acestea se găsesc în apropierea vegetației în descompunere și a fructelor prea coapte. Aceste insecte deranjante sunt adesea întâlnite în bucătărie, în special atunci când sunt prezente materiale de legume sau fructe după eforturi majore de conservare de casă.

Ciclul de viață:

Femelele musculițelor își depun ouăle pe suprafața fructelor în descompunere. Aceste ouă eclozează în larve, care se transformă de două ori înainte de a deveni adulte. Larvele de musculițe se hrănesc cu organismele de drojdie și ciupercile care cresc în fructele și materialele vegetale coapte și, prin eforturile lor de hrănire, transformă în curând mâncarea în reziduuri semilichide. Atunci când larvele adulte sunt gata să ajungă la maturitate, ele părăsesc fructele putrede pentru zone mai uscate, de obicei la marginea coșului de gunoi. Timpul prețios necesar pentru a finaliza un ciclu de viață depinde în mare măsură de temperatura mediului de creștere și a aerului din jur. La 64 de grade Celsius, este nevoie de 18-20 de zile pentru creșterea de la stadiul de ou până la maturitate; în timp ce la 77 de grade Celsius, sunt necesare doar 8-10 zile pentru a finaliza etapele de dezvoltare continuă.

Efectele ELF și CEM asupra oamenilor și a sistemului lor biologic

Studiu de control:

Musculițele au fost achiziționate de la un comerciant de fructe ecologice de renume. A fost amenajat un loc de testare în aer liber, acoperit cu un paravan, iar mediul a fost moderat cu ajutorul unui tampon de încălzire. A fost menținută o temperatură între 72 și 80 de grade Celsius. Larvele utilizate în studiul de control au fost crescute pe un piersic organic. La fiecare zece zile au fost introduse noi fructe organice, fără pesticide. Studiul a demonstrat în mod clar o densitate în creștere a populației de m usculițe până în a 13-a zi. Înmulțirea normală a fost observată timp de încă 47 de zile, ceea ce face ca durata totală a studiului de control să fie de 60 de zile. Au fost construite două noi locuri de testare, utilizând aceleași dimensiuni și materiale ca și în cazul studiului de control, și au fost menținute la o temperatură constantă între 72 și 80 de grade Celsius. În cele două locuri noi au fost introduse musculițe adulte din studiul de control și piersici noi. Pentru a testa cu adevărat efectele FEJ și FEM asupra populației de musculițe și a propagării, s-a folosit un ecran de computer obișnuit, denumit TC (tub catodic). Fiecare locație a primit TC-uri identice, iar musculițele au fost plasate la mai puțin de un centimetru distanță de ecran în ambele locații. TC-urile au fost apoi pornite și lăsate aprinse, difuzând un câmp electromagnetic și FEJ puternic, verificat cu ajutorul unui aparat de măsură Gauss. Potrivit Dr. Gabriel Cousens, expert în testarea FEJ și FEM, discurile de siliciu tahionizat sunt cel mai bun produs de pe piață pentru a contracara efectele nocive ale FEJ și FEM asupra sistemelor biologice. . Discurile de siliciu tahionizat, care sunt ieftine și, potrivit Dr. Cousens, 100% eficiente în reducerea efectelor nocive ale FEJ și FEM, sunt fabricate de Advanced Tachyon Technologies din Santa Rosa, California. Locul de testare care urma să primească aceste Tachyonized™ Silica Disks(Discuri  Tahionizate de Siliciu ) a fost ales la întâmplare. Testarea ambelor noi locații (una cu discuri de siliciu tahionizat și una fără) în comparație cu studiul de control ar fi demonstrat în mod clar orice efecte adverse cauzate de FEJ și FEM ale TC, precum și orice beneficiu al discurilor de siliciu tahionizat. Cele două noi locații de testare au fost denumite Alpha și Beta, discurile de siliciu tahionizat fiind utilizate în locația de testare Beta. Discurile de siliciu tahionizat au fost instalate peste întrerupătoarele de circuit care alimentau site-ul de testare Beta.

Studiul ALPHA:

Musculițele păreau să se înmulțească normal pentru primele trei generații. Apoi, în jurul zilei 36, mulți dintre noii adulți au început să dezvolte malformații, iar populația totală a fost mai mică. În următoarele două seturi de noi adulți, au existat mai puține musculițe normale și o populație locală drastic redusă. În ziua 52, întregul experiment a fost finalizat. Toate musculițele fie nu se mai înmulțiseră, fie nu se mai puteau înmulți din cauza mutațiilor. Concluzia pentru locul de testare Alpha a fost că efectele FEJ și FEM au cauzat mutațiile și, în decurs de cinci generații, sfârșitul populației de muște. Aceste date vin în sprijinul unui raport al Kaiser Permanente care susținea cu tărie că femeile însărcinate care petreceau mai mult de șase ore pe zi în fața unui ecran de calculator aveau o frecvență dublă a avorturilor spontane. Mai jos sunt enumerate câteva dintre malformațiile observate.

Ne îmbolnăvesc calculatoarele - Tabel studiu de laborator

Musculițele cu aripi scurte:

Aceste musculițe aveau aripi atât de scurte încât nu puteau zbura. Se crede că ele au acum un defect în „gena vestigială”, pe al doilea cromozom.

Musculițele cu aripi crețe:

Câteva dintre musculițe păreau să aibă aripile încolăcite. Acest lucru este considerat a fi rezultatul „genei buclelor”, care se află pe al doilea cromozom.

Musculițele gălbui:

Câțiva dintre noii adulți păreau a fi mult mai galbeni decât restul populației. Se crede că aceste muște au un defect în „gena galbenă”, care se află pe cromozomul X. Deoarece gena galbenă este necesară pentru a produce pigmentul negru normal al muștelor, aceste muște mutante nu ar trebui să fie capabile să reproducă acest pigment.

Musculițele cu ochi albi:

A fost observată o musculița cu ochi albi. Acest lucru indică faptul că există un defect în „gena albă”, care produce în mod normal pigmentul roșu din ochi.

Studiul BETA:

In acest loc de testare au fost instalate discuri de siliciu tahionizat peste cutia de întreruperi care asigura alimentarea cu energie a tubului TC. Acest studiu s-a desfășurat fără incidente. Nu au existat semne vizibile de mutații sau de lipsă de propagare. La sfârșitul celor 60 de zile, populația era cel puțin egală cu cea a grupului de studiu de control în care nu au fost amplasate TC-uri lângă habitat.

Concluzie:

Realizarea studiului Fly Lab a durat mai mult de cinci luni. Rezultatele sunt destul de evidente și lămuritoare. FEJ-urile și FEM-urile de la TC-ul din studiul Alpha, fără discuri de siliciu tahionizat care să le medieze efectele, s-au dovedit a fi mortale! Pur și simplu, musculițele nu pot supraviețui într-un câmp FEJ și FEM puternic. Singura diferență în studiul Beta a fost reprezentată de discurile de siliciu tahionizat™ montate în panoul de întrerupătoare care alimenta TC-ul. Rezultatele studiului Beta demonstrează în mod clar că discurile tahionizate de siliciu ‘’Tachyonized Silica Disks’’ vă pot proteja pe dumneavoastră, familia dumneavoastră și pe cei dragi de efectele nocive ale FEJ-urilor și FEM-urilor.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.