Afișez toate cele 10 rezultate

Prin definiție, 5G este destinat să pătrundă în toate zonele lumii noastre sociale. În casele, dormitoarele, mașinile noastre, la locul de muncă și chiar și în timp ce ne plimbăm prin magazine. Opriți 5G! Între timp, deveniți proactivi în ceea ce privește sănătatea dumneavoastră.

Ideea că „un singur produs le face pe toate” nu funcționează în lumea 5G. Pentru a prospera în lumea 5G trebuie să ne ridicăm sistemul energetic pentru a deveni un superconductor. Noi vă oferim instrumentele care vă pot ajuta să atingeți acest obiectiv. Cercetările arată că utilizarea mai multor instrumente tahionizate în diferite domenii ale vieții reprezintă o abordare proactivă care creează un rezultat sinergic.

Dacă facem acest lucru cum trebuie, atunci conceptul de supraviețuire ar putea fi abandonat și înlocuit cu A TRĂI în lumea 5G. Dacă nu va fi oprită, expunerea la 5G va continua să crească exponențial. Credem că singura soluție proactivă este să devenim un superconductor.

În prezent vă puteți proteja pe dumneavoastră și pe cei dragi de expunerea la radiații electromagnetice (EMF) emise în casă și la locul de muncă de aparatele electrocasnice, de calculatoare – de tot ceea ce folosește electricitate. Cercetările au dovedit, iar experții raportează că, în majoritatea cazurilor, uneltele tahionizate sunt soluția. Instalați uneltele tahionizate pe întrerupătoarele de circuit, contoarele inteligente și apoi treceți la calculatoare, routere wifi, telefoane, mixere, storcătoare, sisteme audio Alexa și OK Google, pentru a enumera doar câteva componente ale lumii noastre moderne. Instrumentele listate mai jos vă pot ajuta să rezolvați problema CEM. Produsele tahionizate sunt utilizate în prezent de profesioniști din domeniul sănătății, distribuitori și persoane fizice în peste 153 de țări. Instrumentele tahionizate puse la dispoziție au standardul la nivel mondial.

Bineînțeles, toate produsele pot fi folosite pentru a vă proteja împotriva 4G și a CEM-urilor. Citiți mai mult: De ce Tahion și 5G

Produsele de protecție tahionică 5G și EMG au sute de aplicații!

Alte câteva sugestii în care puteți utiliza produsele tahionizate:

Puneți discuri sub sertarul cu legume al frigiderului pentru a vă îmbunătăți energetic toate produsele.
Puneți un disc deasupra distribuitorului de apă pentru a vă încărca apa de băut.
Folosiți un cub pe cablul blenderului sau al storcătorului de fructe pentru a vă proteja sucurile de epuizarea CEM.

Lista cu produse în categoria Acasă - protecție 5G și EMF:

-8%
Prețul inițial a fost: 1579.32 lei.Prețul curent este: 1453.00 lei.
-11%
Prețul inițial a fost: 1488.45 lei.Prețul curent este: 1328.18 lei.
-8%

Acasă - protecție 5G și EMF

Silica Disc Tahionizat 10cm – 3 buc

Prețul inițial a fost: 955.01 lei.Prețul curent este: 879.18 lei.
Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.