Afișez toate cele 6 rezultate

5G și protecția împotriva CEM – Telefonul mobil

Am intrat într-o nouă eră tehnologică în care este acceptabil, fără alegere, să scufundăm umanitatea în lumea 5G fără scăpare. Se pare că nu contează faptul că există peste 10.000 de studii privind 2G, 3G și 4G care prezintă problemele de sănătate acute și cronice, inclusiv boli care pun în pericol viața, cum ar fi cancerul, bolile de inimă, diabetul de tip 2, și tulburări psihologice, cum ar fi depresia, anxietatea și tendințele suicidare crescute.

Cele mai noi generații de telefoane mobile 5G funcționează aproape de cele mai înalte frecvențe ale spectrului de unde radio, fără a fi îngrijorătoare pentru oameni. 5G nu le înlocuiește pe cele menționate mai sus ci dimpotrivă, sunt în plus adăugate la situația generală a sănătății.

Pentru a supraviețui în lumea 5G trebuie să ne ridicăm sistemul energetic la stadiul de superconductor. Cea mai bună cale este de a ridica energia biologică din întregul sistem la un nivel la care individul să nu fie afectat de tehnologia 5G.
De ce ai nevoie de dispozitive de protecție pentru telefonul mobil 5G (citește mai mult)

Recomandarea noastră este de a selecta instrumentul sau kiturile necesare pentru a vă proteja toate dispozitivele.
Nu vă faceți griji, puteți adăuga oricând mai multe, după cum este necesar.

Lista cu produse în categoria Discuri Telefon mobil:

-8%
Prețul inițial a fost: 688.43 lei.Prețul curent este: 633.33 lei.
-8%

Discuri tahionizate și celule

Disc telefonic ULTRA Tachyon 5G – Kit 2 buc

Prețul inițial a fost: 533.08 lei.Prețul curent este: 490.47 lei.
Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.