Afișez toate cele 8 rezultate

Micro discuri (0,6 – 1,4 inci)

Micro-discurile ULTRA funcționează la un nivel diferit în comparație cu micro-discurile standard. Atunci când un flux masiv de tahioni din acest Micro-Disc tahionizat ULTRA începe să se elibereze, se creează un nou câmp de energie. Acest nou câmp se numește Câmpul NEO și potențialul său este de nedescris. El afectează atât câmpul fizic, cât și pe cel non-fizic, al Energiei Subtile Organizatoare.

Atunci când un sistem aflat într-o stare de dezordine este supus unei forme focalizate de tahion, sistemul biologic va reveni la o stare de echilibru. Gabriel Cousens, doctor în medicină, se referă la acest efect ca la procesul de „întinerire”. Acest fenomen este, de asemenea, cunoscut ca diferența dintre entropia pozitivă și cea negativă. Entropia pozitivă este definită ca haos, dezordine sau boală. Entropia negativă reprezintă echilibru sau ordine.

S-a demonstrat că Micro-discurile tahionizate ULTRA cresc entropia negativă, promovând astfel echilibrul și armonia în organism. Tinerețea este o posibilitate pusă la dispoziție prin utilizarea materialelor tahionizate.

Lista cu produse în categoria Micro Discuri:

-8%
Prețul inițial a fost: 363.24 lei.Prețul curent este: 334.16 lei.
-8%

Discuri tahionizate și celule

Micro Disc tahionizat 35mm – pachet 3 bucăți

Prețul inițial a fost: 606.08 lei.Prețul curent este: 557.59 lei.
52.68 lei
Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
-8%

Discuri tahionizate și celule

Micro Disc ULTRA 35mm – 3 Bucăți

Prețul inițial a fost: 947.54 lei.Prețul curent este: 871.71 lei.
Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.