Silica Disc Tahionizat 10cm – Standard global

322.59 lei

Discurile tahionizate de siliciu pot fi utilizate pentru o varietate de lucruri. Folosiți-le peste întrerupătoarele de lumină, pe computere, frigidere, televizoare și laptopuri. Încărcați-vă apa, ierburile, suplimentele, fructele, legumele și cerealele cu Discurile Silica, ridicându-le potențialul. Puteți chiar să le puneți în grădină obținând plante mai sănătoase, cu un randament crescut de legume și flori. Mulți oameni le folosesc pentru a avea un somn mai bun și/sau pentru a-și spori visele.

Pentru a prospera în Lumea 5G, trebuie să ne ridicăm sistemul energetic, devenind un superconductor.

Studiile arată că discurile tahionizate de siliciu instalate peste întrerupătoarele din casă sau biroul dumneavoastră neutralizează efectele negative ale 5G și ale CEM-urilor și, în același timp, îmbunătățesc funcționarea biologică. Aceste studii revoluționare indică, de asemenea că, atunci când circuitele dvs. sunt protejate de Discuri de Siliciu Tahionizat, alimentele preparate cu aparate electrice au o energie mai mare.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.